Menigeen weet dat ik inmiddels actief ben voor Starters4Communities in Utrecht. Deze social enterprise is erop gericht jonge professionals te binden aan maatschapelijke initiatieven. Om ons trainingsprogramma en de initiatieven te kunnen financieren zijn mijn collega’s en ik deze maand aan het crowdfunden. That’s right Bob! In een tijd waarin de overheid steeds verder terugtrekt is het noodzakelijk dat jongeren, particulieren en bedrijven de kar trekken om zo de maatschappij leefbaar te houden en vooruit te helpen.

Via onze campagnepagina hebben we, inclusief geld uit een markt en veiling, al rond de €6.000 ingezameld! Zelf lever ik een aantal toffe belongingen zoals: een lezing speechen en verschillende korte verhalen waar jij zelf de hoofdrol in kan spelen. Inmiddels heb ik al een aantal kortverhalen verkocht en dat heeft geleid tot een nieuwe vorm van dienstverlening bij Spinguïn. Vanaf vandaag kun je namelijk on demand een kortverhaal bestellen! Wil jij ook vereeuwigd worden en een gepersonaliseerd verhaal ontvangen? Wellicht wil je iemand verrassen met een verhaal waarin hij of zij de hoofdrol vertolkt? Klik dan hier! Vergeet niet de algemene voorwaarden even door te nemen.