Twee weken geleden kwam er een einde aan mijn deelname aan Starters4Communities Utrecht. Ik heb plezier beleefd aan de interessante workshops en de leerzame maanden. De tijd is voorbij gevlogen!

Gedurende de afgelopen maanden heb ik mij toegelegd op het schrijven van mijn eerste roman. Over twee weken moet deze af zijn, hetgeen betekent dat er nog even stevig moet worden doorgewerkt. Ik hoop over twee weken vol trots mijn allereerste boek te voltooien en te mogen tonen aan de wereld. Het zal namelijk gratis te lezen zijn op lees- en schrijfplatform Sweek!

Al ruim vijftien jaar droom ik ervan om ooit eens een boek te schrijven en hopelijk komt op 1 maart die droom in vervulling. Dat het dus stil is geweest op dit blog betekent niet dat ik heb stil gezeten. In tegendeel! Mijn schrijfsuccespagina is bijgewerkt en is zeker een bezoekje waard.